Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Varumärke

Internetbetalning hos Payson

 

SparaSparaSparaSpara

Integritetspolicy

Vi tänker på din personliga integritet som är viktig för oss och Dialog Interior (juridiskt namn Extended Enteprises Scandinavia AB) ansvarar för personlig information som du förser oss med. Här nedan kallas vi ”Dialog Interior”.

Vi ser det som en självklarhet att du ska känna dig trygg när du besöker vår hemsida eller kontaktar oss per telefon, epost t.ex.

Sen för att du ska kunna beställa via vår hemsida eller göra en förfrågan som sen kanske blir en beställning då behöver vi samla in och behandla dina personuppgifter.

Enligt nedan personuppgiftspolicy berättar vi hur vi behandlar, lagrar och hanterar dina personuppgifter.


1. Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?
Dialog Interior är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas på vår hemsida, via epost eller telefon och behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Då vi är personuppgiftsansvarig så tar vi ansvar för de personuppgifter du lämnar till oss i samband med ett köp, förfrågan som eventuellt kan bli ett framtida köp, när du prenumererar på nyhetsbrev, skapar ett konto på vår hemsida och övrig kontakt

Våra uppgifter:
Organisationsnummer 556722-3606
Extended Enterprises Scandinavia AB / Dialog Interior
Box 52
471 21 Skärhamn
Telefon 031-7607006.

2. Vad är det för uppgifter vi samlar in om dig?
De uppgifter vi samlar in kan vara t.ex. namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, epostadress, betalningsinformation, orderkommentarer och personnummer.

Insamling av information kan vara genom vår hemsida eller vid kontakt med oss.

Vi kan även själva komma att samla in personuppgifter från externa partners som adressuppgifter från offentliga register, kreditvärdighet från kreditvärderingsinstitut, bank eller kreditupplysningsföretag t.ex.

Sen om det är så att du är representant för ett företag som kontaktar oss eller som vi ser som intressant då kan vi även samla in uppgifter som namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, epost, jobbtitel och bransch vilket då kopplas ihop med företaget.

3. För vad använder vi dina personuppgifter.

3.1 Behandling med stöd av ditt samtycke.
Genom att du lämnar dina personuppgifter för att erhålla information från oss, vid förfrågningar om produkt eller tjänst godkänner du och samtycker att Dialog Interior behandlar dina personuppgifter enligt denna personuppgiftspolicy.

3.2 Behandling för att fullgöra våra åtaganden mot dig.
Dina personuppgifter används av Dialog Interior för att vi ska klara av våra åtaganden mot dig men även för att vi ska hålla en hög servicegrad.

Det kan då vara att leverera produkter som du beställt, avisera leveranser, lämna pris/offert eller svar om en produkt, sköta garantiåtaganden men även informera om nyheter.

3.3 Behandling som är nödvändig för ända mål som rör våra berättigade intressen.
Dina uppgifter lagras och används även i information- och marknadsföringssyfte. Det betyder att vi med beaktning av våra kommersiella intressen kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via olika typer av informations- och marknadsföringskanaler.

Vi behandlar även dina personuppgifter som representant för ett företag som i sin tur blivande kund eller kund för att fullgöra våra åtaganden mot kunden och tillhandahålla en hög servicegrad. Det kan då vara att leverera produkter som beställts, avisera leveranser, lämna pris/offert eller svar om en produkt, sköta garantiåtaganden men även informera om nyheter.

4. Hur använder vi dina uppgifter?
För att uppfylla de ändamål för vilket uppgifterna samlades in kan dina personuppgifter komma att registreras, innehas/lagras, användas och överföras till våra samarbetspartners eller underleverantörer till oss enligt vad som anges här nedan.

Vi använder oss av cookies och andra verktyg för webbanalys som automatiskt samlar in information om dig när du besöker Dialog Interiors hemsida och leverera en bättre upplevelse. Uppgifter vi samlar in automatiskt inkluderar t.ex. inställningar och val du gör då du använder vår hemsida.

Dina personuppgifter lagras primärt i Sverige eller inom EES (Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet) och möjligaste mån i våra egna IT-system.

Sen kan även information lagras utanför EES (sk tredje land) som kan ske t.ex. via Google Analyctics då överförs uppgifter rörande ditt besök på vår hemsida även till Google i USA för att samla in webstatistik. Dina uppgifter lagras bara så länge som det krävs enligt gällande lagstiftning.

5. Vem överför vi dina uppgifter till?
Vi kan komma att överföra dina personuppgifter till våra affärspartners som behandlar personuppgifter för Dialog Interiors räkning för de syften som beskrivs i den här personuppgiftspolicyn och som därigenom kan komma att ha tillfällig tillgång till dina personuppgifter.

Detta sker genom ett skriftligt personuppgiftsbiträdesavtal och som då blir personuppgiftsbiträden för oss.

För att kunna upprätthålla en hög servicegrad kommer uppgifterna att vidarebefordras till underleverantörer som anlitas av oss och kan innebära t.ex.:

  • Att dina uppgifter lagras hos våra leverantörer av IT-tjänster som kan vara hemsida, affärssystem och betalsystem.
  • Att vi vidarebefordrar personuppgifter till leverantörer och speditörer i samband med leverans.
  • Att tryckerier kan få adressuppgifter vid printing av dina uppgifter.
  • Att vi kan komma att dela dina personuppgifter med organisationer som kreditupplysningsföretag för att tillämpa kreditprövning, identitetskontroll, övervakning av kreditvärdighet och övertagande av fodran.
  • Att uppgifter om ditt besök på vår webbsida överförs till Google i USA genom Google Analytics.
  • Att personuppgifter kan komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata Dialog Interior rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier och andra säkerhets- eller tekniska problem.
  • Att vi kan komma att dela din information till en potentiell köpare eller säljare om vi säljer eller köper verksamhet eller tillgångar. Vid ett förvärv av Dialog Interior eller dess tillgångar kan dina personuppgifter komma att överföras till tredje part.

Utöver ovan som anges så säljer, byter eller vidarebefordrar vi aldrig dina uppgifter till tredje part.

6. Rätten till dina personuppgifter.

6.1 Rättelse, tillägg eller radering.
Du har alltid rätt att få tillgång till dina personuppgifter och att begära att vi rättar eller uppdaterar dina personuppgifter eller raderar vissa av dina personuppgifter.

Radering sker under förutsättning att det inte finns några ekonomiska eller juridiska förehavanden mellan dig som kund och Dialog Details (t.ex. obetalda fakturor), att det inte finns någon rättslig förpliktelse för Dialog Details att behandla uppgifterna (t.ex. bokföringslagen) eller någon annan laglig grund för behandling.

6.2 Begränsning av behandling och utdrag.
Du har rätt att vi begränsar användningen av dina personuppgifter vilket kan vara att vi tar bort viss information som vi har.

Du har även rätt att få ett utdrag av all information som vi har om ditt konto.

Om du har frågor kring hur Dialog Interior hanterar personuppgifter eller har någon fråga då är det bara att kontakta gdpr @ dialoginterior.se.

Senast ändrad 2018-05-19

Erbjudande

Lyon soffa - flera färger och snabb leveranstid

Lyon är en sektionssoffa som kan kopplas ihop med flera och finns i flera färger.

Sen finns även ett bord som även kan användas som pall i serien.

En soffa som passar utmärkt på en uteservering.
2.396,00 kr

Paris - bambulook, grön/creme - snabb leverans

78208 ParisLR
Paris är en stapelbar stol för uteserveringen med bambulook och grön/creme flätning.

En stol som varit storsäljare i många år och som finns för snabb leverans till din uteservering.
602,00 kr

StableTable - Classic - stabila bordsstativ med kort leveranstid



Classic är en serie bordsstativ som automatiskt justerar sig och utmärkt när underlaget är ojämnt som det oftast är på en uteservering.

En serie som finns i flera olika utförande, höjder och färger som standard.

Klicka här för att se hela serien.

Flip Top - fällbara bordsstativ - snabb leveranstid



Flip Top är en serie fällbara stativ som automatiskt justerar sig och utmärkta när underlaget är ojämnt.

Serien finns i olika utföranden, färger och höjder.

Klicka här för att se hela serien.

Tatami med armstöd - stapelbar och snabb leveranstid

306_ga_ing
Tatami är en serie som innehåller denna stol med armstöd men finns även utan.

Denna Tatami är stapelbar och kan väljas i flera olika färger som passar utmärkt i en utemiljö.
670,00 kr

Paris soffa - stapelbar och med snabb leverans

Paris är en serie som innehåller barstol och stolar i olika färger men även denna soffa.

En soffa som även är stapelbar och passar utmärkt på en uteservering.
1.281,00 kr

Sandhamn - enkelt och stadigt

Ett tidlöst enkelt picnicset som är tilverkat av furu och där olika färger finns.

Sen kan sitsarna fällas upp för att skydda dem mot regn.
1.795,00 kr

Tatami - stapelbar och snabb leveranstid

305_ma_ing_1
Tatami är en stapelbar stol med flätat mönster i sitsen och ryggen där flera olika färger finns.

Sen finns Tatami även med armstöd och leveranstid är generellt 2 veckor.
510,00 kr

Paris - klassisk utomhus stol för snabb leverans

78270LR
Paris är en serie stapelbara stolar i klassisk bistro stil som kan väljas i flera olika färgkombinationer.

En stol som passar utmärkt till uteserveringen oavsett om det gäller caféet eller restaurangen.
602,00 kr

Bouganville - klassisk bistrostol i flera färgval

52351 bougainvilleLR
Bouganville är en stapelbar klassisk stol tillverkad av äkta rotting som passar utmärkt till uteserveringen.

Sen kan stolen väljas i en mängd olika färgval och mönster på sits/ryggen.

Nu finns även en färg med kort leveranstid.
1.540,00 kr

Kompaktlaminat med marmorliknande mönster



Bordsskiva med marmorliknande mönster som kan användas inomhus som utomhus.

Sen finns flera olika färger och storlekar som standard men det går även att ordna andra mått.

Klicka här för att se bordsskivan.

Nolita och Concrete från Pedrali



Nolita barstol och ståbord som även innehåller fler möbler där alla kan väljas i flera olika färger.

Sen är Nolita möbler här ihop med bordet Concrete som även finns i stolshöjd.

Florence, Venice och Verona

FLORENCE_4960_LR_24341
Tre stativ med olika namn men som ingår i samma serie och som är tillverkade av gjutjärn.

I serien finns alternativ med tre eller fyra ben och som klarar av olika storlekar på bordsskivor.

Sen kan stativen väljas i flera olika färger.

Klicka här för att se hela serien.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
Med vänlig hälsning


Dialog Interior

031-7607006
info@dialoginterior.com